مجله ویدئو اینترنتی تی‌بین تی‌بین
12 اردیبهشت 1399

خوزستان در کمای کرونا

🔺به گزارش تی بین، آمار مبتلایان خوزستان در یک روز درحالی به ١٨۶ نفر رسید که این آمار در مقایسه با آمار ٩٨٣ نفره کشور نشان می دهد خوزستان یک پنجم آمار مبتلایان کل کشور را به خود اختصاص داده است.

🔻نگاهی تفکیکی به آمار استان ها فاجعه بدتری را نشان میدهد، آمار مبتلایان به کرونا در خوزستان در یک روز برابر است با آمار ١٢ استان کشور شامل؛ زنجان، سمنان، آذربایجان شرقی و غربی، کرومانشاه، ایلام، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، هرمزگان و بوشهر است.

🔺در حالی فاجعه کرونا در خوزستان هر روز عمیق تر می شود و تعداد افراد بیشتری را مبتلا می کند که از یک سو دولت هنوز خوزستان را استانی با وضعیت سفید می داند و از سوی دیگر هیچ تدبیری هم در استان برای کنترل یا مدیریت این بحران وجود ندارد.

🔻جالب است بدانید وقتی آمار مبتلایان خوزستان به حدود٢٠ نفر در روز می رسید محدودیت های تردد شدیدی اتخاذ شد و کار به ممنوعیت سفر بین شهری رسید و اصناف به طور کامل تعطیل شد، اما حالا که آمار روزانه ٩ برابر شده و به ٢٠٠ نفر در روز نزدیک شده است گویی همه چیز گل و بلبل است و دریغ از اینکه همان هایی که باد در سینه می‌دادند و ادعای کنترل کرونا در خوزستان را داشتند حالا بیایند و باز هم ببینیم می توانند ادعای مدیریت کرونا در خوزستان کنند یا بگویند وضعیت کنترل شده است.

🔺نمیتوان به بهانه مشکلات معیشتی مردم، با جان آن ها بازی کرد و این را، راه گریزی از ناتوانی در کنترل وضعیت کرونا در کشور و استان دانست.

⭕️ پیشنهاد می شود تا اوضاع بدتر از این نشده و داغ بیشتری بر دل رنجور خوزستان وارد نشده است برای این استان و مردمش تصمیمی بگیرید. وضعیت خوزستان قرمز است.

یادداشتی از؛ محسن فرهادی باجولی

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید