تلویزیون اینترنتی تی‌بین تی‌بین
۶ اسفند ۱۴۰۳

مهاجرانی: امر اجتماعی در سیاست‌گذاری‌های کشور مغفول مانده است

سخنگوی دولت گفت: اگر بخواهیم سیاست‌گذاری‌هایمان به درک عمومی مردم نزدیک باشد، باید امر اجتماعی را در تصمیم‌گیری‌ها جدی بگیریم.

به گزارش تی بین، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در جلسه شورای اطلاع‌رسانی دولت که با حضور معاون اول رییس‌جمهور برگزار شد، با بیان اینکه امر اجتماعی در سیاست‌گذاری‌های کشور مغفول مانده است، اظهار کرد: گاهی از رسانه به غلط این انتظار می‌رود که معجزه بیافریند، اما باید توجه کنیم که این امر بدون در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی سیاست‌گذاری‌ها امکان‌پذیر نیست، از این رو اگر بخواهیم سیاست‌گذاری‌هایمان به درک عمومی مردم نزدیک باشد، باید امر اجتماعی را در تصمیم‌گیری‌ها جدی بگیریم.

سخنگوی دولت با اشاره به ضرورت افزایش گفت‌وگوها در سطح اجتماع تصریح کرد: گفت‌وگو و تعامل مستمر با جامعه می‌تواند یکی از راهکارهای موثر در تقویت پیوند میان سیاست‌گذاری‌ها و درک عمومی باشد. این رویکرد نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه رسانه‌ها و نهادهای دولتی است./مهر

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید