مجله ویدئو اینترنتی تی‌بین تی‌بین
28 آبان 1402

نماینده مجلس: شاید برخی رد صلاحیت‌ها به دلیل مسائل پشت پرده باشد؛ مثلا فرماندار با نماینده زاویه داشته یا نماینده منتقد دولت بوده

نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: هیات نظارت آمده برای یک نماینده‌ای که در مجلس حضور دارد عدم‌التزام زده،تشخیص آن‌ها این گونه بوده است و شاید مستندات قانونی نداشته باشند و به خاطر بعضی مسائل پشت پرده این کار را کرده باشند یا اینکه فرماندار با نماینده زاویه داشته و مخالف بوده است یا نماینده با دولت اختلاف داشته و منتقد بوده است.
ایلنا: جلال محمودزاده درباره اصلاح بند ۱ ماده ۸۳ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که بررسی آن حواشی زیادی را در صحن به دنبال داشت، گفت: دوره نمایندگی ۴ سال است و ما تا روز ۶ خرداد ۱۴۰۳ مسئولیت داریم و قسم خوردیم که مسائل و مشکلات مردم را پیگیری کنیم. نمی‌شود به نماینده‌ای در دوران انتخابات مراجعه کنند و مثلا کسی مشکل بانکی و اداری داشته باشد و یا تولیدکننده‌ای مشکل تولید داشته باشد، مراجعه کند و نماینده بگوید این ۴ یا ۵ ماه باقی مانده به انتخابات نمی‌توانم کاری انجام دهم، این اصلا قابل توجیه نیست، کار مردم لنگ می‌شود. در این ماده موارد زیادی وجود دارد یکی از موارد این بود و مابقی هم موارد بر سر جای خودش است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کسی که در دوران انتخابات به دید رأی جمع کردن بیاید مثلا به هیات‌های مذهبی و ورزشی پولی بدهد این کار خلاف است و هنوز هم این مساله در ماده وجود دارد.

محمودزاده یادآور شد: در دوره های قبل کسانی را داشتیم که حتی از علما بودند که برایشان عدم التزام به اسلام زدند، این بحث‌ها بحث سلیقه‌ای و بدون مستندات است که در مراحل بعدی رد می‌شود.

در بند یک ماده ۸۳ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی آمده است که، علاوه بر جرائم مندرج در سایر مواد این قانون، ارتکاب رفتارهای زیر در فضای مجازی یا واقعی جرم محسوب و مرتکب به مجازات درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی به استثنای حبس و محرومیت از داوطلبی در دو دوره نمایندگی مجلس محکوم می‌شود:

۱- هرگونه خرید و فروش مستقیم یا غیرمستقیم رأی یا فعالیت و تبلیغات انتخاباتی مستقیم و غیرمستقیم از طریق توزیع اقلام و لوازمی که برای دریافت‌کننده جنبه انتفاعی داشته باشد، اعطای کمک‌های نقدی و غیرنقدی به اشخاص حقیقی و حقوقی، اماکن عمومی و مذهبی، هیأت‌ها و امور خیریه، اعطای وام، پاداش و یا امتیازات از زمان ثبت‌نام در انتخابات».

در ماده واحده این طرح آمده است: به انتهای بند ۱ ماده ۸۳ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی عبارت «ارجاع و پیگیری تقاضاهای مردم به دستگاه های اجرایی و مراجع قانونی و همچنین پیگیری امور حوزه انتخابیه از شمول این حکم مستثنی است. این حکم از زمان تصویب لازم الاجرا است.» اضافه می شود./انتخاب

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید