مجله ویدئو اینترنتی تی‌بین تی‌بین
19 مهر 1402

گروه مسلح «عرین الاسود» در کرانه باختری خواستار قیام عمومی شد

به نقل از وبگاه «رؤیا الاخباری» در بیانیه عرین الاسود، آمده است: « عدالت جهانی در سیاست دروغی بیش نیست، تنها با ابزار قدرت می‌توانیم حقمان را پس بگیریم؛ به نام غزه و به نام مردان و زنان و کودکانی که بیرحمانه ذبح می‌شوند، از همه شما می‌خواهیم تا ساعت پنج عصر از مرد و زن و پیر و جوان با خودروها، موتورسیکلت‌ها و با پای پیاده وارد خیابان‌ها شده و در هر نقطه‌ای با اشغالگران درگیر شوید».

این گروه وابسته به جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری در ادامه گفت: «با کوکتل مولوتف و بمب‌های دست‌ساز، با چوب و سلاح اشغالگران را بکشید، آتش بزنید و نابودشان کنید، آسمان کرانه باختری باید سیاه رنگ شود، لاستیک‌ها را آتش بزنید، مزارع کشاورزی اشغالگران را به آتش بکشید».

عرین الاسود که عمده فعالیت‌هایش در استان نابلس

در شمال کرانه باختری است، افزود: «برای جهاد آماده باشید، برای جنگ و در راه خدا آماده باشید، سکوتتان را بشکنید و به غزه بنگرید که با خون و باروت موضع کریمانه خود را فریاد می‌کشد، در میانه سکوت جهانی و سکوت بیشرمانه عربی به پا خیزید».

عرین الاسود با بیان اینکه هیچ ترسی از ناوگان دریایی آمریکا ندارند، در پایان تأکید کرد که این جنگ، فقط جنگ غزه نیست، بلکه جنگ همه فلسطین است و جرقه جنگ منطقه‌ای نیز زده شده است.

این بیانیه در حالی صادر می‌شود که از ابتدای آغاز نبرد «طوفان الاقصی» تاکنون 24 نفر در مناطق مختلف کرانه باختری به شهادت رسیده و بیش از 130 نفر نیز زخمی شده‌اند.

از سوی دیگر وزارت بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در بیان آخرین آمار از تلفات حملات هوایی اسرائیل به غزه، اعلام کرد که تاکنون 1055 نفر به شهادت رسیده و 5184 نفر دیگر زخمی شده‌اند.

نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه هفته جاری (15 مهر) عملیات بزرگی تحت عنوان طوفان الاقصی را آغاز کردند که تا کنون به هلاکت بیش از 1200 اسرائیلی و زخمی شدن بیش از 2600 نفر دیگر منجر شده است./شفقنا

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید