تلویزیون اینترنتی تی‌بین تی‌بین
۶ اسفند ۱۴۰۲

وزیر خارجه اسرائیل: هیچ‌کس نمی‌تواند مانع عملیات نظامی ما در رفح شود

وزیر امور خارجه اسراییل گفت: در صورت برقراری آتش بس، عملیات ارتش در غزه متوقف نخواهد شد و هیچ کس نمی تواند مانع ورود نیروهای ما به رفح شود.

به گزارش پایگاه خبری «عربی ۲۱» ، “یسراییل کاتس» این مطلب را در پاسخ به سوال شبکه ۱۴ اسراییل در مورد فشار دولت بایدن بر کابینه «بنیامین نتانیاهو» برای جلوگیری از عملیات زمینی ارتش این رژیم در رفح، بیان کرد.

وزیر امور خارجه اسراییل افزود که کابینه نتانیاهو جنگ عیله نوار غزه را متوقف نخواهد کرد زیرا با بقای حماس در غزه موافق نیست.

وی اظهار کرد: تشکیلات خودگردان فلسطین بخشی از دولت مدنی در نوار غزه نخواهد بود.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه گفت: اسراییل قبل از هرگونه عملیات نظامی در رفح به یک طرح معتبر برای تضمین امنیت و حفاظت از بیش از یک میلیون فلسطینی که در این شهر پناه گرفته اند، نیاز دارد.

بر اساس بیانیه پنتاگون، اظهارات آستین پس از تماس تلفنی بین او و «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر اسراییل که در مورد عملیات نظامی در «خان یونس» برقرار شد، بیان شد.

پیشتر شبکه آمریکایی «سی ان ان» پنجشنبه گذشته گزارش داد که دولت بایدن به شدت برای تضمین آتش بس در غزه قبل از ماه رمضان تلاش می کند.

این شبکه به نقل از یک دیپلمات آگاه به مذاکرات بین رژیم اسراییل و حماس که با میانجیگری قطر، مصر و آمریکا در حال انجام است، افزود: اگر عملیاتی علیه رفح انجام شود، باید معامله [ بر سر آزادی اسیران دو طرف ] را فراموش کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، مذاکرات بین رژیم اسراییل و حماس در دو هفته آینده بسیار مهم خواهد بود.

این دیپلمات افزود: هرگونه حمله نظامی رژیم اسراییل در ماه رمضان علیه ساکنان رفح، تنها به افزایش تنش در سراسر منطقه منجر خواهد شد.

وکانت المدیره التنفیذیه لمنظمه أطباء بلا حدود فی الولایات المتحده الأمریکیه، أفریل بنوا، قالت فی وقت سابق، إن “عواقب شن هجوم شامل علی مدینه رفح جنوبی قطاع غزه، لا یمکن تصورها حقا”.

پیشتر «آوریل بنوا» مدیر اجرایی پزشکان بدون مرز در آمریکا گفته بود که عواقب حمله گسترده به شهر رفح در جنوب نوار غزه، غیرقابل تصور است.

نتانیاهو به تازگی اعلام کرد که عملیات زمینی در رفح ظرف دو هفته آینده آغاز خواهد شد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گزافه‌گویی‌های گذشته، خواستار نابودی گردان‌های نظامی جنبش حماس در رفح تا قبل از ماه رمضان شده است.

این در حالی است که کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز از اختلاف بین نتانیاهو و «هرتزی هالیوی» رییس ستاد کل ارتش این رژیم بر سر عملیات احتمالی در رفح خبر داد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای را با نام «طوفان الاقصی» از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز و ضربات سهمگینی به صهیونیست ها وارد کردند؛ رژیم صهیونیستی برای جبران شکست نظامی و اطلاعاتی خود در عملیات طوفان الاقصی به جای این که با مقاومت غزه درگیر شود، از همان روز اقدام به بمباران مناطق مسکونی، مراکز درمانی و فرهنگی نوار غزه کرد که در اثر آن تاکنون بیش از ۲۹ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۶۹ هزار نفر دیگر هم زخمی شده اند./انتخاب

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید