تلویزیون اینترنتی تی‌بین تی‌بین
5 آگوست 2023

افشاگری از پروژه های ترک تشریفات شهرداری اهواز

مدیر تلویزیون اینترنتی تی بین از پرونده جدید این رسانه در خصوص افشاگری از پروژه های ترک تشریفات شهرداری اهواز خبر داد.

به گزارش تی بین، محسن فرهادی باجولی در این خصوص گفت: بزودی در ⁧‫تی بین‬⁩ به افشای برخی پروژه های ترک تشریفات شهرداری اهواز خواهیم پرداخت. پروژه هایی که بدون برگزاری مناقصه به شرکت های خاص داده شده اند.

وی ادامه داد: شهرداری و شورای شهر اهواز باید پاسخ دهد چرا بیش از ۲۰۰۰ شرکت خوزستانی باید سختی ایجاد اشتغال در خوزستان، با آب و هوای ویژه، آن هم وقتی مالیات و تامین اجتماعی امان شرکت های خصوصی را بریده اند، بپذیرند، بعد پروژه ها ترک تشریفات برود به شرکت اصفهانی داده شود؟

فرهادی باجولی ادامه داد: البته ما مخالف اینکه شرکتی از استان دیگر در خوزستان فعالیت بکند نیستیم، از شرکت های توانمند باید استقبال کرد اما نه اینکه فقط از یک شهر خاص و آن هم به صورت ترک تشریفات.

وی در پایان گفت: این پرونده در چند قسمت، به چند پروژه و در راستای حمایت از شرکت های توانمند خوزستانی ضبط و منتشر خواهد شد.

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید