تلویزیون اینترنتی تی‌بین تی‌بین
9 اکتبر 2024

تحقق ۷۳ درصدی درآمد پیش‌بینی شده در بودجه از محل تعویض پلاک خودرو و موتورسیکلت

به گزارش تی بین به نقل از ایرنا از دیوان محاسبات کشور، بررسی‌های فنی و تخصصی این نهاد نظارتی درخصوص سامانه الکترونیکی تعویض پلاک و واگذاری امور تعویض پلاک به موسسات مجاز و صاحب صلاحیت غیردولتی نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ تمامی مراحل نقل و انتقال مالکیت انواع خودرو و موتورسیکلت در سامانه تعویض پلاک به صورت بر خط انجام شده و مراجعه حضوری اشخاص صرفاً جهت احراز هویت فرد، اصالت خودرو و فک و نصب پلاک بوده است.

همچنین مطابق بررسی‌ها، اجرای تعویض پلاک انواع خودرو و موتورسیکلت به شرکت غیردولتی راهگشا واگذار گردیده و ۷۳ درصد از درآمد پیش‌بینی شده در بودجه از محل واگذاری و تعویض پلاک خودرو و موتورسیکلت محقق و به خزانه واریز شده است.

دیوان محاسبات کشور ضمن تقدیر از راه‌اندازی کامل سامانه الکترونیکی تعویض پلاک، تلاش برای تحقق صددرصدی منابع را مورد تاکید قرار می‌دهد.

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید