تلویزیون اینترنتی تی‌بین تی‌بین
4 دسامبر 2024

عذرخواهی ستاد امر به معروف و نهی از منکر از رئیس جمهور/فرد توهین کننده اخراج شد

به گزارش تی بین از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، در پی انتشار مطلبی در فضای مجازی توسط یکی از کارکنان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به این موضوع واکنش نشان داد.

در بیانیه ستاد امر به معروف و نهی از منکر آمده است:‌ بر این اساس، تصریح می‌شود که مطلب منتشر شده از سوی یکی از کارکنان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، صرفا بازنمود نظرات شخصی ایشان بوده و ستاد امر به معروف کشور، ضمن رد چنین مطلبی، اعلام می‌دارد که به عنوان یک نهاد فراجناحی، همواره شان فریضتین را اجل از مسایل جناحی و دسته‌بندی‌های سیاسی رایج می‌داند.

در این بیانیه تصریح شده است:‌ این ستاد برای رییس جمهور محترم که منتخب مردم است، احترام ویژه‌ای قایل است و ضمن عذرخواهی از ایشان و مردم شریف، اعلام می‌دارد فرد منتشرکننده مطلب از این پس در ستاد هیچ سمتی نخواهد داشت.

ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران افزود: همانگونه که بارها اعلام شده، ستاد امر به معروف خود را موظف به یاری دولت در اجرای برنامه‌های فرهنگی، به ویژه تحقق شعارهایی همانند «عدالت محوری» و «صداقت با مردم»، می‌داند و از هر گونه دوقطبی‌سازی و اظهارنظرهای نسنجیده پرهیز می‌کند./ایرنا

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید