تلویزیون اینترنتی تی‌بین تی‌بین
18 می 2025

کشف ۱۲ دستگاه رمز ارز غیر مجاز در خرمشهر

به گزارش تی بین از خبرگزاری پلیس، سرهنگ نجم الدین سهرابی یکشنبه اظهار کرد: در پی دریافت خبری در خصوص استفاده غیرمجاز از دستگاه های استخراج ارز دیجیتال از یک مغازه تعمیرات رایانه در شهر خرمشهر، موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از بررسی و تایید صحت خبر با هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از محل ۱۲ دستگاه ماینر به همراه پاورهای مربوطه قاچاق کشف و ضبط شد.

سرهنگ سهرابی ارزش هشت میلیارد و ۴۰۰میلیون ریال اعلام کرد و اظهار کرد: یک متهم در این رابطه دستگیر شد.

به گزارش تی بین، پول مجازی (بیت‌کوین) پیش از این با استفاده از رایانه‌های خانگی تولید می‌شد اما در سال‌های اخیر دستگاه‌های مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است./ایرنا

دیدگاه کاربران

اولین کسی باشید که نظر می‌دهد!

افزودن دیدگاه جدید